Net als bij een paard betekent het nemen van een hond dat je kennis moet hebben van de juiste producten en accessoires, zodat je trouwe maatje het beste van het beste krijgt. Behalve basisproducten zoals voer, een voer- en waterbak en speeltjes voor je hond, zijn er nog enkele andere producten die je hond zal waarderen.

Het eerste waar je voor moet zorgen is een halsband voor je hond, inclusief een riem. Halsbanden, vooral van Equestrian Stockholm, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, met en zonder kristallen stenen, die bewust gemaakt zijn van zacht en duurzaam leer. De halsbanden van Equestrian Stockholm hebben een metalen gesp en een lus om een tag aan te bevestigen, evenals verschillende maten, die zorgen voor een perfecte pasvorm voor elk ras. Equestrian Stockholm raadt aan de hals van je hond te meten met behulp van onze maattabel voordat je bestelt om zeker te zijn van de juiste maat.

Evening Haze

Een ander belangrijk onderdeel om te kopen is een hondenmand. Dit is een goede aanvulling op elk huishouden, ongeacht of je hond bij jou in bed slaapt of zijn eigen mand heeft gedurende de nachten. Waarschijnlijk zal je trouwe viervoeter ook overdag zijn eigen rustplaats willen hebben. Hondenmanden zijn gemaakt van een zacht en behaaglijk materiaal dat je hond erg warm en comfortabel houdt. De manden van Equestrian Stockholm zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot. De manden worden geleverd in een stijlvolle grijze en koningsblauwe kleur die elk interieur zal aanvullen.

Dark Sky

Voor de frisse wandelingen buiten, of zelfs voor koude dagen in huis, kan het fijn zijn om je hond te kleden in een hondenjas om zo te zorgen dat hij/zij warm en knus blijft. De hondenjassen van Equestrian Stockholm zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen die ook verschillende functies hebben. De fleece jassen zijn gemaakt van gerecycled, zacht fleece materiaal en zijn verkrijgbaar in kleuren om elke vacht te complimenteren. Equestrian Stockholm biedt ook een reflecterende hondenjas voor de donkere avonden en een weerbestendige jas voor regenachtige en winderige dagen. De maten variëren van xx-small tot large, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte pasvorm voor jouw trouwe viervoeter te vinden.

Sycamore Green

Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste maat voor een hond te kiezen. Het is niet ongewoon dat de maat voor hondenjassen hetzelfde werkt als paardendekens, en wordt genummerd aan de hand van de ruglengte van de hond. Equestrian Stockholm adviseert voor de jassen en manden de lengte van je hond te meten vanaf de basis van de hals tot aan de basis van de staart (maattabel). Voor de halsbanden raden we aan om de omtrek van de hals van je hond te meten voor een perfecte pasvorm.

Equestrian Stockholm's productlijn voor honden biedt een perfecte mix van stijl, comfort en functionaliteit. Met hun aandacht voor detail en toewijding aan duurzaamheid, zullen deze producten zeker indruk maken op zowel jou als je pluizige maatje. Of je nu een nieuwe halsband, hondenmand, of jas nodig hebt, Equestrian Stockholm heeft je gedekt.