Equestrian Stockholm staat bekend om haar stijlvolle en trendy collecties die een breed scala aan kleuren bevatten. Of het nu gaat om rijdkleding, paardenuitrusting of hondenproducten, het merk biedt een scala aan tinten die met elkaar gecombineerd kunnen worden om de perfecte kleurencombinatie te creëren. Als je liever toon-op-toon hebt, wordt elke collectie geleverd met een bijpassende set voor je paard, inclusief zadeldekje, oornetje en polo bandages/peesbeschermers, samen met bijpassende rij-kleding voor de ruiter.

Amalfi Coast

Black Raven en Total Eclipse zijn twee populaire collecties in het donkere kleurengedeelte. Deze twee collecties vullen elkaar heel goed aan en kunnen gecombineerd worden om een look te creëren die zowel chic als elegant is.

Bij het combineren van kleuren tussen de collecties zijn er een paar dingen om in gedachten te houden. Ten eerste is het essentieel om te zoeken naar kleuren die qua toon vergelijkbaar zijn of dezelfde details delen, zoals dezelfde soort metalen badge. Deze kunnen variëren tussen goud, roségoud, zilver, donkerblauw en zwart. De producten die metalen badges hebben, zijn de zadeldekjes, oornetjes, polo bandages en jassen.

Bijvoorbeeld, Black Raven heeft een diepe, donkerpaarse tint met een zwarte metalen badge en details, terwijl de Total Eclipse-collectie volledig zwart is, waardoor ze natuurlijk goed bij elkaar passen.

Total Eclipse

Een andere manier om kleuren te matchen is door complementaire tinten te kiezen. Bijvoorbeeld, de luxueuze blauwe tint uit de Blue Meadow collectie past buitengewoon goed bij elk product uit de uitgebreide selectie marine-blauwe stijlen van Equestrian Stockholm. Combineer onze Navy rijbroek met een marineblauwe jas of een Aurora Blues jas, beide zullen er fantastisch uitzien. Een andere winnende combinatie is het combineren van de Black Gold collectie met de Champagne collectie, of de All Black Glimmer met iets uit de Emerald collectie.

Als het gaat om paardenuitrusting, is het eenvoudig om kleuren tussen collecties te matchen. De zadeldekjes, oornetjes en paardenlaarzen zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren die gemengd en gecombineerd kunnen worden voor een gecoördineerde uitstraling. Bijvoorbeeld, het Black Raven zadeldekje uit de Black Raven collectie kan gecombineerd worden met het bijpassende oornetje en de pees & kogelbeschermers, waardoor een strakke en samenhangende look ontstaat.

Black Raven

Bij het kiezen van kleuren voor je rijkleding is het belangrijk om rekening te houden met je gekozen discipline. Dressuurruiters dragen doorgaans meer gedempte kleuren, zoals beige, zwart of marineblauw, terwijl spring- en eventingruiters weg kunnen komen met levendigere tinten en kleuren.

Concluderend biedt Equestrian Stockholm een ​​breed scala aan kleuren die kunnen worden gemengd en gematcht om unieke en stijlvolle looks te creëren. Bij het kiezen van kleuren is het goed om na te denken over tinten en complementaire tinten.

Aurora Blues

Bijvoorbeeld, de Aurora Blues en Emerald collecties van Equestrian Stockholm zijn perfect voor showjumpingruiters, omdat ze gedurfde en heldere kleuren bieden die zeker de aandacht trekken.