Hoogtepunten van de Zweedse Kampioenschappen Dressuur

Afgelopen weekend vonden de Zweedse Kampioenschappen Dressuur plaats, en wat een evenement was het! Het Folksam SM in dressuur voor senioren werd verreden in de Grand Prix en Grand Prix Kür. De gecombineerde resultaten van beide klassen bepaalden de algehele winnaar, en de competitie was op een onwijs hoog niveau.

Patrik Kittel won zowel de Grand Prix als de Grand Prix Kür met een indrukwekkende Kür-score van 77,52%. Deze opmerkelijke prestatie leverde hem zijn 11e gouden medaille op in de Zweedse Kampioenschappen en zijn 7e opeenvolgende titel. De zilveren medaille ging naar Tinne Vilhelmson Silfvén op Devanto. Emma Jönsson op Gerion behaalde het brons, waarmee het volledige podium van de kampioenschappen van 2023 werd herhaald.

Wij waren trotse sponsors van het evenement, en de winnaars van alle klassen ontvingen een tas met goodies van Equestrian Stockholm. Gefeliciteerd aan alle winnaars!