• Fri frakt från 1000:-
  • Stallpåse utan extra kostnad
  • Det ultimata ridsportvarumärket
Hem > Blog > Möt vår nya teamryttare, Carolina Villanueva.

Möt vår nya teamryttare, Carolina Villanueva.

Vi hade en pratstund med vår nya teamryttare, Carolina Villanueva, en internationell hoppryttare från Spanien som redan har hunnit göra avtryck inom ridsporten. Vid blott 21 års ålder har hon redan nått stora framgångar, som att ta hem en guldmedalj med det spanska ungryttarlaget i Nations Cup 2021 i Gorla Minore och vara rankad som nummer ett på den spanska damrankingen 2022.

När började ditt intresse för hästar?
Carolina: Det började när jag var tre år gammal och bodde i Nederländerna. Jag och min mormor var på ett stall och när vi såg att det erbjöds lektioner, bad jag genast om att få rida den största hästen där. Min mormor betalade för mina första lektioner och det var startskottet för min kärlek till hästar.

Vilka var dina största framgångar 2023?
Carolina: 2023 var ett fantastiskt år för mig. Jag hade äran att representera Spanien i min första Senior Nations Cup, tävla i min första CSIO4* och uppfylla en dröm genom att delta i 160 cm Grand Prix.

Vad är dina framtida mål i din karriär?
Carolina: Framåt siktar jag på att klättra i rankningen i Longines World Rankings, leverera felfria rundor på högsta nivå och representera Spanien i internationella tävlingar.

Vilka råd har du till hoppryttare som strävar efter framgång?
Carolina: Mitt råd är att uppskatta den kontinuerliga inlärningsprocessen inom sporten. Det är ingen rak linje; det är en resa som utmanar och stärker oss. Dröm så stort att dina drömmar skrämmer dig, och ge aldrig upp.

Vad tycker du mest om att jobba med Equestrian Stockholm?
Carolina: Jag älskar att jobba med Equestrian Stockholm! Produkterna har en tidlös elegans och fantastisk kvalité och funktionalitet. Dessutom känns teamet som en familj!

Vilka är dina favoritprodukter från ES?
Carolina:
– Fleece Blanket Explore Moonless Night: Den är supermysig för min häst och jag älskar färgen!
– Jump Saddle Pad Sportive Luminous Black Full: Mitt förstaval för dess eleganta och moderna design.
– Light Weight Jacket Classic Navy: Den perfekta lättviktsjackan för den spanska vintern och jag älskar den lyxiga känslan.

Bli VIP-medlem

Ange din e-post för att bli meddelad om nya releaser, senaste stories och få 10 % rabatt på din första beställning.

Loading

Välj alternativ
Loading...